ECE BUYURAN 03/04/2018 GÖZLEM RAPORU

CLASS: 2C
TEACHER: STELLA HAVUÇOĞLU
TOPIC: UNIT 4 MY NEIGHBORHOOD
COURSE BOOK: I'm Genius Book Page 32

Warm up'ı video ile verdi ve durdurup sorular sordu. What is neighbor? dedi ve çocukların hiçbirinden cevap gelmeyince okulun hemen karşısında bulunan Okan Kolejinden örnek verdi.Bu iki okulun komşu olduğunu söyledi. Gerçek hayattan örneklerle anlatmaya çalıştı ve sınıf anlamaya başladı. Bu şekilde devam etti. Sınıf gayet sessiz ve dikkatlice hocayı dinlediler.

CLASS: 2C
TEACHER: STELLA HAVUÇOĞLU
TOPIC: TO USE PRESENT CONT TENSE
HOUR:1
Ben 3. officialımı yaptım.


CLASS: FATMA KARAKUZEY
TOPIC: SPELLING
HOURS:2
 İlk ders saatinde çocuklara teker teker sorarak kelimeleri spell ettirdi. Bazıları iyi bazıları değildi. Bir çocuğa sosis kelimesini spell etmesini söyledi çocuk onun ne olduğunu sordu. Hoca açıklama yapmadan diğer başka bir çocuğa geçti. Aynı olayı bir başka öğrencide de şahit oldum Badminton kelimesinde de çocuk ne demek olduğunu sordu ve Fatma Hoca açıklamadan geçti. Burda en azından açıklamasa bile akıllı tahtada internet açıktı ve ordan görsellerden bile bu kelimelerin görüntülerini gösterip öğretebilirdi.

Diğer dersinde ise çocuklara sıfatları öğretirken çok sevilen 2017 yapımı mucize (wonder) filmini izletti ve burda sıfatları öğretti. Örnek cümleler kurdu. Filmde geçen karakterlerden örnekler vererek anlattı. Bu aşamayı çok beğendim. Çocuklar sıkılmadan sıfatları öğrendi.

CLASS: 2D
TEACHER: MERVE METİN
Dersini sınıf öğretmenine verdiği için derse girip gözlem yapamadım.

Comments

Popular posts from this blog

Sevim Özcan Class Observation Notes 8.05.2018

Naz Kolsan 04.05.2018

04.05.2018