Aslıhan Seçkin Classroom observation Week 7

1.Saat
Teacher’s Name: Başak Arslan
Grade: 3-B
Hours:1

-

2. Saat
Teacher's Name: Kübra Zafer
Grade: 3-C
Hours: 1
Subjects Covered: School Items

15 dakika ders işlendikten sonra sınıf konferansa gitti. Bu 15 dakika içinde kitaplarından bir aktivite yaptılar, names of school items ile ilgili bir aktiviteydi. Tahtada matching ve boşluk doldurma tarzı bir şeyler yaptılar.
 
3. Saat

Teacher's Name: Başak Arslan

Grade: 3-A
Hours: 1
Course Book: Star Kids 2

Subjects Covered: Animals

Derse oyun oynayarak başladılar. Bir öğrenci seçiliyor, gözleri kapatılıyor, ve bir animal seçip onun resmini gözü kapalı bir şekilde çizmesi isteniyor. Sonra seçilen hayvana ne kadar benzediğine bakıyorlar. Gerçekten bu oyunu oynarken eğlendiklerini gördüm. Sonra bu sefer çizilecek hayvanı sadece çizecek öğrenci biliyor, bu hayvanı öğretmen seçiyor, öğrenci tahtaya bu hayvanı gözü kapalı bir şekilde çizdikten sonra sınıf hangi hayvan olduğunu bulmaya çalışıyor.
Çocuklar bi anda çok gürültü yapmaya başlayınca  öğretmen oyunu durdurdu ve kitaplarını açmalarını söyledi. Kitaptan bazı sayflar söyleyip ordaki aktiviteleri yapmalarını istedi onlara zaman verdi. Aktivitelerde genelde resimlere bakarak insanların hangi eylemi yaptıklarıyla ilgili sorulara cevap vermeleri isteniyordu.

4. Saat

Teacher's Name: Kübra Zafer
Grade: 3-D
Hours: 1
Subject Covered: Simple Present Tense (Irregular Verb)

1. official teaching yaptım. 

Comments

Popular posts from this blog

Sevim Özcan Class Observation Notes 8.05.2018

Naz Kolsan 04.05.2018

04.05.2018