Damla OKÇU 17.04.2018

6-A 2 saat Esin ÖZERTUĞRUL

1. saat ilk 10 dakika ödev kontrolü yaptı. Kalan 30 dakika boyunca öğrenciler akıllı tahtadan İngilizce oyunlar oynadı. Ders işlemedi. 2. saat ise Buse Akgün 2. official sunumunu yaptı. Konusu relative clause du. Ders genel anlamda güzeldi fakat dikkat etmesi gereken bazı konular vardı. Öğrencilerle iletişim konusunda biraz zayıf kaldı. Lesson plani güzel hazırlanmıştı. warm up olarak öğrencilerle seyahat etmek hakkında konuştu daha sonra onlara İngiltere de bulunan stonehedge hakkında bir video izletti ve içinde bolca relative clause bulunan bir reading parçası üzerinden dersini işledi. Genel olarak gayet olumlu ve başarılı bir ders işledi.

7-B 2 saat Erdi BUGAY

1. saat Erdem ÇAL ikinci official ders anlatımını yaptı. Konusu reported speech ti.  Ders çok başarılı ve eğlenceli geçti. Lotoyu kazanmak contexti çerçevesinde dersini işledi bununla ilgili bir reading textin içinde kullanılan yapılardan grammar konusunu işledi. Daha sonra bir çalışma kağıdı dağıttı. Dağıttığı çalışma kağıdı biraz daha contextualized olmalıydı. Onun dışında ufak detayları saymazsak çok başarılı ve çok olumlu bir sunum oldu.

2. saat ben 2. official ders anlatımımı yaptım. Konum bir önceki ders Erdem'in anlattığı reported speech konusunu pekiştirmek amacıyla aktivite hazırlamaktı. Dersin olumlu yanları vardı fakat düzeltmem gereken bir kaç nokta var. Instructionlar daha clear olmalıydı özellikle son aktivitemde bu konuda sıkıntı yaşadım. Öğrenciler ne yapacaklarını pek anlayamadı. Normalde bu tarz konularda daha dikkatli davranırım fakat bu derste nedenini bilmediğim bir sebepten dolayı fazla heyecanlandım bu da ders içindeki performansımı biraz olumsuz etkiledi.

Comments

Popular posts from this blog

Sevim Özcan Class Observation Notes 8.05.2018

Naz Kolsan 04.05.2018

04.05.2018