Pınar Okan - Classroom Observation - 10.04.2018


1.Saat
Teacher’s Name: Başak Arslan
Grade: 3-B
Hours:1
Subject Covered: Weather

Okul kitabındaki weather aktivitesi açıldı. Çocuklar tüm ders boyunca hava durumlarının olduğu sayfadan bir hava durumu seçerek tahtaya kalkıp hava durumlarını hiçbir şey söylemeden sadece hareketleriyle göstererek sınıfa anlatmaya çalıştı. Bilen öğrenci tahtaya gelerek aynı şekilde anlatmaya çalıştı. Ders bu şekilde geçti. Öğrenciler hiç sıkılmadan eğlenerek bu aktiviteyi yaptılar.


2. Saat
Teacher's Name: Kübra Zafer
Grade: 3-C
Hours: 1
Subjects Covered: Animals/Pets
 Bu derste öğretmen öğrencilerine evcil hayvanları olup olmadığını sordu. Ders bir süre böyle devam etti. Daha sonra listening aktivitesine geçildi. Konuşmada birkaç insan evcil hayvanları hakkında konuşuyorlar, bilgi veriyorlar, birbirlerine evcil hayvanları hakkında soru soruyorlar. Öğrenciler bu konuşmayı dinleyerek kitaptaki eksik bilgileri tamamlamaya çalıştılar.


3. Saat

Teacher's Name: Başak Arslan

Grade: 3-A
Hours: 1
Bu derste Official 2 sunumumu gerçekleştirdim.

4. Saat

Teacher's Name: Kübra Zafer
Grade: 3-D
Hours: 1
Course Book : Student for Fun
Dersin başında öğretmen öğrencilere Present Continuous tense’de özel kurallı verbleri anlattı. Yani run, swim fiillerine ing gelince running, swimming oluyor gibi örnekler gösterdi. Daha sonra öğrencilerin tahtaya kalkarak hiçbir şey söylemeden arkadaşlarına bir fiili anlatmalarını istendi. Öğrenciler tahtaya gelerek bu aktiviteyi gerçekleştirdi.

Comments

Popular posts from this blog

Sevim Özcan Class Observation Notes 8.05.2018

Naz Kolsan 04.05.2018

04.05.2018